نوشته : معصومه مسلمی دانشجوی دوره دکترای صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
شواهد اپیدمیولوژیکی نشان میدهند که میوهها نقش بسزایی در پیشگیری از انواع مختلف بیماریها داشته و اثرات سلامتبخش آنها بهگونهای است که هیچ یک از گروههای غذایی را نمیتوان به عنوان جایگزینی برای آنها تعیین نمود. اثرات مثبت عمدهای از طبیعت این گروه به اثبات رسیده است که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- بیشترین بخش میوهجات از آب تشکیل شده است، چنانچه بیشترین وزن بدن انسان را آب تشکیل میدهد. بنابراین منطقی به نظر میرسد که شما غذایی را بیشتر مصرف کنید که همانند ساختار و نیاز بدنیتان حاوی میزان آب بیشتری باشد.
2- میوهها محرک حافظه هستند. آنها اثر مثبتی بر مغز دارند و سبب میشوند که شما اطلاعات را راحتتر و سریعتر به خاطر آورید.
1- بیشترین بخش میوهجات از آب تشکیل شده است، چنانچه بیشترین وزن بدن انسان را آب تشکیل میدهد. بنابراین منطقی به نظر میرسد که شما غذایی را بیشتر مصرف کنید که همانند ساختار و نیاز بدنیتان حاوی میزان آب بیشتری باشد.
2- میوهها محرک حافظه هستند. آنها اثر مثبتی بر مغز دارند و سبب میشوند که شما اطلاعات را راحتتر و سریعتر به خاطر آورید.