نوشته : نازلی نمازی
انبه با نام علمي Mangifera indica ، مهمترین عضو خانواده Anacardiacea ميباشد. منشا این میوه، شمال شرقی هند است. در بیشتر کشورهای گرمسیر مانند آفریقا به طور وسیعی کشت ميشود.
این میوه گرمسیری طبع گرم و خشک دارد، تاکنون بسیاری از خواص درمانی آن به اثبات رسیده است. نه تنها میوه انبه، بلکه برگ، ریشه و حتی پوست درخت انبه نیز دارای خاصیتهای درمانی زیادی ميباشد.
میوه انبه:
میوه انبه غنی از ویتامین، املاح معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی ميباشد. این میوه حاوی مقادیر بالایی از فیبر است که برای افرادی که مقدار فیبر کمي نسبت به میزان مورد نیاز در روز استفاده میکنند مفید ميباشد. اين ميوه فقیر از کلسترول و چربی اشباع است که برای سلامتی بدن مضر ميباشند.
انبه به دلیل وجود 1990 واحد بينالمللي بتا-کاروتن، برای تقویت بینایی و حفظ سلامت دندان، پوست، استخوان، غشای مخاطی و بافتهای نرم بدن بسیار مفید ميباشد.
این میوه گرمسیری طبع گرم و خشک دارد، تاکنون بسیاری از خواص درمانی آن به اثبات رسیده است. نه تنها میوه انبه، بلکه برگ، ریشه و حتی پوست درخت انبه نیز دارای خاصیتهای درمانی زیادی ميباشد.
میوه انبه:
میوه انبه غنی از ویتامین، املاح معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی ميباشد. این میوه حاوی مقادیر بالایی از فیبر است که برای افرادی که مقدار فیبر کمي نسبت به میزان مورد نیاز در روز استفاده میکنند مفید ميباشد. اين ميوه فقیر از کلسترول و چربی اشباع است که برای سلامتی بدن مضر ميباشند.
انبه به دلیل وجود 1990 واحد بينالمللي بتا-کاروتن، برای تقویت بینایی و حفظ سلامت دندان، پوست، استخوان، غشای مخاطی و بافتهای نرم بدن بسیار مفید ميباشد.