مصرف روزانه دو سیب از ابتلای فرد به بیماری قلبی جلوگیری می كند



تهران- نتایج یك مطالعه نشان می دهد كه مصرف دو سیب در روز می تواند انسان را از ابتلا به بیماری قلبی در امان نگه دارد.

1391/05/08 - 11:33
به گزارش دیلی میل، در این مطالعه دانشمندان متوجه شدند كه مصرف سیب سطح چربی خون را در زنانی كه در دوران بعد از یائسگی قرار دارند، به طور قابل توجهی پایین می آورد.
این گروه از زنان در معرض بیشترین خطر ابتلا به حملات قلبی و سكته مغزی قرار دارند.
مصرف روزانه میوه برای مدت 6 ماه می تواند سطح كلسترول بدن را تقریبا به یك چهارم كاهش دهد.در این میان بیشترین كاهش در چربی به اصطلاح بد مشاهده شد. این چربی در رگ ها رسوب می كند و خطر تشكیل لخته خونی را در كنار قلب و یا مغز كه جان انسان را تهدید می كند، افزایش می دهد.
این یافته ها كه توسط محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا در آمریكا به دست آمده تاكیدی است بر این موضوع كه مصرف سیب می تواند از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری كند.
نتیجه مطالعه اخیر نشان داد كه مصرف سیب برای یكی از پر خطر ترین افراد جامعه كه زنان بعد از دوران یائسگی هستند، مفید است.
منبع: ایرنا

رژيم غذايي شما روي نوه‌هايتان هم تاثير مي‌گذارد


4-471.jpg
حتما اين مطلب را بارها شنيده‌ايد كه بدن و روان شما درواقع تركيبي از مواد غذايي است كه در طول عمر مصرف مي‌كنيد اما آيا تا به حال به اين فكر افتاده‌ايد كه رژيم غذايي مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌هايتان نيز ممكن است روي ژنتيك شما تاثيرگذار باشند؟
به گزارش سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به همين ترتيب رژيم غذايي كه شما امروز انتخاب مي‌كنيد، روي ژنتيك نوه‌هايتان نيز تاثير مي‌گذارد.
مجله تخصصي «لايوسانيس» در گزارشي در اين باره آورده است: رژيم غذايي ما چه سالم باشد و چه ناسالم، مي‌تواند طبيعت مولكول‌هاي وراثتي دي.ان.اي را كه تعيين‌كننده صفات ژنتيكي‌مان هستند، تغيير دهد و درعين حال اين تغييرات وراثتي نيز مي‌توانند به نسل‌هاي آينده منتقل شوند. هر چند كارشناسان مدت‌ها در اين باره ترديد داشتند اما بالاخره در دو بررسي مستقل، فرآيندهايي را شناسايي كرده‌اند كه در آنها اين انتقالات وراثتي حاصل از رژيم غذايي افراد، صورت مي‌گيرد.

تغذيه مناسب،دوري از استرس و پياده‌روي از بروز چربي در بدن جلوگيري مي‌كند


يك مشاور تغذيه و رژيم درماني:


triglycerides-diet.jpg
يك مشاور تغذيه و رژيم درماني، تغذيه مناسب، دوري از استرس، ورزش و پياده‌روي را مانع از بروز چربي دانست.
برليانت بزرگمهر در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مصرف غذاهايي مانند چربي‌هاي حيواني، روغن حيواني، گوشت قرمز، پوست مرغ، شير، ماست و پنير پرچرب و روغن نباتي را از عوامل افزايش چربي خون عنوان كرد.
وي توضيح داد: روغن‌هاي نباتي، روغن‌هايي هستند كه منشا گياهي دارند اما در كارخانه آن را اشباع مي‌كنند و جامد مي‌شود و روغن‌هاي گياهي جامد باعث افزايش چربي‌هاي نامطلوب خون مي‌شوند.

برای جلوگیری از ترش کردن معده، پرخوری نکنید


خوردن نوشابه به‌خصوص با نی ممنوع!

MONA HOOBEHFEKR-16-10.jpgیک فوق تخصص گوارش با بیان اینکه برای پیشگیری از ترش کردن معده و جلوگیری از بازگشت غذا به مری، روزه داران باید از پرخوری و خوابیدن پس از صرف غذا پرهیز کنند ، گفت: روزه داران برای جلوگیری از این حالت بهتر است غذاهای سبک مانند آش ماست و سوپ به جای آش رشته و حلیم استفاده کنند.
دکتر ناصر ابراهیمی دریانی در گفت و گو با خبرنگارسلامت ایسنا - منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در 10 روز اول ماه مبارک رمضان سوء هاضمه و یبوست بسیار شایع است، اظهار داشت: برای پیشگیری از ترش کردن معده توصیه می‌شود از پرخوری در وعده افطار پرهیز شده و از مصرف غذاهای چرب در سحر مانند کله و پاچه، آش رشته، حلیم و نوشیدن مایعات همراه با غذا خودداری شود.

مشاوره تغذیه‌ای در تمام مراحل درمان اعتیاد الزامی ا‌ست


 مراقبت‌‌ها و پيگيري‌‌هاي تغذیه‌ای پس از ترخيص از مراكز درماني اعتیاد بايد ادامه داشته باشد و باید حداقل هفته‌ای يك بار جلسه مشاوره صورت گیرد.
 به گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز ضمن بیان این مطلب گفت: طي دوران ترك اعتياد، بدن دچار استرس‌هاي جسماني و پريشاني‌‌هاي رواني است. به‌دنبال ‌این استرس‌‌ها، عوارضي مانند تهوع، استفراغ و اسهال بروز می‌نمايد و به اختلال در نمك‌ها و مايعات بدن و اختلال در تعادل كالريك بدن منجر می‌شود.
 مونا پور قادری ادامه داد: رژيم غذايي بايد طوري تنظيم شود كه در حد امكان اختلالات و عوارض سخت دوران ترك اعتياد را كاهش دهد. باید نوع و شدت كمبود مواد مغذي در اسرع وقت مشخص شود تا نوع مكمل‌‌هاي تغذیه‌ای مورد نياز تعيين شود و آزمايش‌های بيوشيمیایی برای تعيين وضع متابوليت‌‌هاي بدن مشخص شود. معتادانی كه دچار اختلالات كبدي هستند باید از مصرف آهن و ويتامین‌‌هاي محلول در چربي(ويتامین‌‌هاي A،D، E وK ) خودداري کنند.

زولبيا از باميه بدتر است




متخصص تغذيه و رژيم درماني/دکتر تيرنگ نيستاتي/ دانشيار انستيتو تحقيقات تغذيه کشور و دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي

زولبيا و باميه از شيريني‏هاي ويژه ماه رمضان هستند که در کنار نان، پنير، سبزي و... سر سفره افطار خودنمايي مي‏کنند...
 معمولا سوالي که براي بسياري از افراد مطرح مي‏شود، اين است که مصرف اين شيريني‌ها چه مقدار مجاز است؟ درحالي که بايد گفت مقدار مجازي براي مصرف آنها، تعريف نشده است و به‏طور کلي هر چه اين شيريني‌ها کمتر مصرف شوند، بهتر است. از آنجا که مصرف فراوان زولبيا و باميه در ماه رمضان به صورت عادت درآمده و با توجه به تقاضا به بازار عرضه مي‏شود، بهتر است مصرف‏کنندگان اين شيريني، نکاتي را درباره آن به خاطر داشته باشند. در ماه رمضان معمولا فعاليت بدني کمتر و نظم وعده‏هاي غذايي و حجم غذا نسبت به ساير ماه‏ها نيز متفاوت است، بنابراين خوردن زولبيا و باميه در افرادي که مستعد اضافه‌وزن و چاقي هستند، مي‏تواند باعث دريافت انرژي مازاد و افزايش وزن شود. 

عمر طولانی با ادویه‌جات


اگر غذای فلفل‌دار و تند می‌خورید، بیشتر عمر خواهید کرد. امـروزه، تحقیـقات نـشـان می‌دهد کسانی که غذاهای فلفل‌دار با سس‌های تند را در برنامه غذایی‌شان جای می‌دهند، سالم تر و طولانی‌تر از افرادی که غذاهای تند نمی‌خورند زندگی خواهند کرد.پـس بـه راهتان ادامه بدهید، مقدار بیشتری فلفل به تخم‌مرغتان اضافه کنید و مقداری گالینا‌بلانکا روی استیک بریزید. با اینکار زندگیتان را طولانی‌تر خواهید کرد.
عمر طولانی با ادویه‌جاتتاریخچه انواع فلفل‌ها
فرهنگ‌های بسیاری در سرتاسر جهان در طول سال‌ها از ادویه‌ها و سس‌های تند، نه فقط برای مزه، استفاده کرده‌اند. فلفل و ادویه‌های تند و سایر ادویه‌جات در ابتدا در تمدن‌های باستانی برای تزئینات و مصارف داروئی استفاده می‌شد. امروزه، ترکیبات بسیاری از غذاهای سنتی هنوز در امریکای لاتین، آسیا، خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده قرار می‌گیرند.
متداول ترین نوع فلفل که در سر‌تا‌سر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد، شیلی پِپِر یا همان فلفل قرمز است که بعد از نمک محبوب‌ترین ادویه به حساب می‌آید. این نوع فلفل ابتدا در پرو، مکزیک و توسط سرخپوستان امریکایی ۱۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در قرن ۱۵ و ۱۶ استفاده می‌شد. فلفل قرمز و سایر انواع فلفل‌های ادویه‌دار توسط کاشفین به سایر جهانیان در اروپا، آسیا و افریقا معرفی شدند.

تغذیه و کم‌خوابی


تغذیه و کم‌خوابیامروزه همه جا درباره غذا و رژیم غذایی صحبت می‌شود. ولی باید بدانید غذایی که می‌خورید نه تنها روی مقدار وزن و سلامتی بدن شما موثر است، بلکه روی وضعیت خواب شما نیز اثر دارد. مصرف بعضی غذاها باعث ایجاد خواب راحت و بعضی دیگر باعث اختلال در خواب می‌شوند.اگر مصرف غذاهای مناسب برای خواب نتیجه نداد، مصرف ویتامین و مکمل‌ها ممکن است پاسخ خوبی دهد.
غذاهایی که باعث خواب راحت می‌شوند شامل:سبزی‌جات سبز رنگ و برگی شکل مثلکاهو، اسفناج و... که کلروفیل فراوانی دارند، غلات و نان های سبوس‌دار، قارچ‌ها.
در بین میوه‌ها، انواع توت‌ها و سبزی‌های معطری مثل ریحان و شوید برای رفع اختلالات مربوط به خواب موثرند.
نوشیدن یک لیوان شیرگرم در موقع خواب، مثل یک دارو باعث خواب راحت می‌شود. شیر دارای اسیدآمینه تریپتوفان است. تریپتوفان در بدن تبدیل به سروتونین می‌شود. سروتونین یک ناقل عصبی است که باعث ایجاد خواب می‌شود. سایرغذاهای غنی از تریپتوفان شامل عسل، گوشت بوقلمون، سفیده تخم‌مرغ و ماهی تن است که می‌توانند قبل از خواب مصرف شوند.

مصرف اندک نمک ابتلا به سرطان معده را کاهش می‌دهد



خبرگزاری فارس: تحقیقات پزشکی در انگلیس نشان داد که مصرف اندک نمک در روز احتمال ابتلا به سرطان معده را کاهش می دهد.
خبرگزاری فارس: مصرف اندک نمک ابتلا به سرطان معده را کاهش می‌دهد

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، این تحقیقات حاکی است: مصرف میانگین پایین نمک در رژیم غذایی روزانه به میزان قابل ملاحظه‌ای از ابتلا به انواع سرطانها و در صدر آن سرطان معده پیشگیری می‌کند.
این تحقیقات توصیه کرد: ضروری است مصرف میانگین نمک در روز از 6 گرم فراتر نرود. این در حالی که میانگین مصرف روزانه کنونی نمک در بین انگلیسی ها حدود 8.6 گرم است.

پیاز بخورید تا استخوانهای سالم داشته باشید



خبرگزاری فارس: محققان سوئیسی در تحقیقات جدید خود دریافتند که مصرف پیاز از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
خبرگزاری فارس: پیاز بخورید تا استخوانهای سالم داشته باشید

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، دانشگاه برن در سوئیس نیز براساس تحقیقات خود گفتند که مصرف مداوم پیاز برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان به وی‍ژه در زنان سالمند مفید است.
این محققان افزود: آنها در جریان آزمایشها دریافتند که یک ترکیب طبیعی موجود در پیاز نقش موثری در تقویت استخوان و کاهش خطر ابتلای آن پوکی ایفا می‌کند.