طبق يك مطالعه، زنان بارداري كه بيش از سه بار در هفته ماهي مصرف ميكنند به دليل بالارفتن ميزان جيوه در خونشان، سلامت نوزاد خود را به خطر مياندازند.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رويترز، قرار گرفتن در معرض جيوه به ويژه براي جنين در زمان رشد اعضاي داخلي بدنش خطرناك است و ميتواند به آسيب عصبي، كليوي و مغزي و همچنين ممانعت از رشد منجر شود.
زنان چيني هنگام بارداري معمولا ماهي بيشتري مصرف ميكنند زيرا معتقدند كه مصرف ماهي از گوشت قرمز و يا گوشت پرندگان سالمتر است.