براساس
تحليل دكتر آندرسون ، حتي رژيم هاي غذايي متعادلي كه توسط متخصصان تغذيه
طراحي شده است حاوي كم تر از پنجچاه ميكروگرم و به طور متوسط در حدود
پانزده ميكروگرم كروم به ازاي هر هزار كالري مي باشد ، كه به مراتب كم تر
از 120 ميكروگرم توصيه شده است.
تصور مي شود كروم سه ظرفيتي كه در غذاها و مكمل ها وجود دارد، كاملاً بي
خطر است . دكتر اندرسون مي گويد:« بي خطر بودن دوزهاي تا دويست ميكروگرم در
روز كاملاً اثبات شده است و بررسي هاي جديد نشان مي دهد كه مصرف مقادير تا
هزار ميكروگرم در روز فاقد اثرهاي سمي است . ما هنوز نتوانسته ايم يك دوز
خطرناك براي كروم را به اثبات برسانيم ، زيرا سميت هيچ كدام از دوزهاي
تجويز شده تاكنون ثابت نشده است . »
با اين حال ، هنوز بهتر است مقادير بيش از دويست ميكروگرم در روز از مكملهاي بدو نظارت پزشك مصرف نشود.
از
سوي ديگر ، اگر شما در محيطي آلوده به تركيبات حاوي كروم كار كنيد ، سعي
خواهيد كرد خود را از غبار آن دور نگه داريد . كروم صنعتي ، كه كاملاً
متفاوت از كروم موجود در غذاهاست ،سمي مي باشد.
افراد
مبتلا به ديابت كه كروم مصرف مي كنند بايد تحت نظارت پزشكي باشند ، چرا كه
همگام با پايين افتادن قند خون ممكن است لازم باشد دوز انسولين كاهش يابد.