بور

اگر شما تاكنون مطلبي در مورد بور شنيده باشيد ، احتمالاً مربوط به خواص آشكار استخوان سازي آن مي باشد. در چندين بررسي مشخص شده است كه بور به جذب و استفادة بهتر از مواد معدني مانند كلسيم و منيزيوم كمك مي كند.
دكتر هونت مي گويد: « به نظر مي رسد بور در توانايي بدن براي توليد انرژي ، مخصوصاً در طي ورزش ، نقش دارد.» او متوجه شد حيواناتي كه فعاليت شديدي داشتند و از رژيم غذايي خود بور كافي دريافت مي كردند نسبت به حيواناتي كه فعاليت شديدي داشتند ولي غذايشان كم بور بود ، فربه تر بودند و رشد بهتري داشتند.
به گفتة دكتر هونت ، بور ممكن است از طريق فعال كردن هورمون هاي خاصي نقش خود را ايفا كند. در زنان يائسه ، بور كافي موجب بالا بردن سطوح خوني هر دو هورمون استروژن و تستوسترون مي شود. همچنين بور در تبديل ويتامين D به شكل فعال آن دخالت مي كند.
با اين حال ، بدنسازي هايي كه براي بالا بردن سطح خوني تستوسترون خوداز بور استفاده مي كنند ، نااميد مي شوند. دكتر هونت مي گويد: «مصرف مقادير زياد اين ماده معدني بر روي سطح هورموني كساني كه از قبل مقادير كافي از آن را دريافت كرده اند، هيچ تأثيري ندارد.»
مقدار مصرف روزانة كافي و بي خطر تخميني : هيچ
منابع خوب غذايي : جعفري ، سيب ، گيلاس ، انگور ، سبزي هاي پربرگ ، گردو و باقلا 

منبع:  مان با ویتامین ها - ترجمه دکتر حسین حقیر - نشر آفرینگان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر