ژاپنیها هم به تازگی تحقیقاتی را روی
بیش از ۱۰۵۸ نفر انجام دادهاند و در طی این تحقیق پی بردهاند که احتمال
ابتلا به افسردگی در افرادی که روزی ۴ فنجان چای سبز مینوشیدند، ۴۴ درصد
کمتر از سایرین است.
ماهیهای حاوی امگا۳ شادیبخشند
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته ماهیهای دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود میگنجانند، با روحیه و فعال ترند و کمتر منزوی و گوشهگیر میشوند.
مهدیه السادات حاجی میرزاده کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت و گو با خبرنگار سینا نیوز بر افزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی تاکید کرد و اظهار داشت: «مصرف آن دسته از ماهیهایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. حس شادابی بیشتری را القاء میکند، چرا که امگا ۳ باعث کاهش التهاب و نیز ارتجاعی شدن رگها میگردد و در نتیجه خونرسانی به مغز سریع و آسانتر میشود و در نهایت در کنار هم آرامش را برای فرد به ارمغان میآورند.»این کارشناس تغذیه در ادامه تصریح کرد: «بر اساس نتایج تازه ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته ماهیهای دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود میگنجانند، با روحیه و فعال ترند و کمتر منزوی و گوشهگیر میشوند.»