چای سبز بنوشید تا افسرده نشوید

ژاپنی‌ها هم به ‌تازگی تحقیقاتی را روی بیش از ۱۰۵۸ نفر انجام داده‌اند و در طی این تحقیق پی برده‌اند که احتمال ابتلا به افسردگی در افرادی که روزی ۴ فنجان چای سبز می‌نوشیدند، ۴۴ درصد کمتر از سایرین است.

ماهی‌های حاوی امگا۳ شادی‌بخشند

کار‌شناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: بر اساس نتایج تازه ‌ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته‌ ماهی‌های دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود می‌گنجانند، با روحیه و فعال ‌ترند و کمتر منزوی و گوشه‌گیر می‌شوند.

مهدیه السادات حاجی میرزاده کار‌شناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت ‌و ‌گو با خبرنگار سینا نیوز بر افزایش مصرف ماهی در رژیم غذایی تاکید کرد و اظهار داشت: «مصرف آن دسته از ماهی‌هایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. حس شادابی بیشتری را القاء می‌کند، چرا که امگا ۳ باعث کاهش التهاب و نیز ارتجاعی شدن رگ‌ها می‌گردد و در نتیجه خون‌رسانی به مغز سریع و آسان‌تر می‌شود و در ‌‌نهایت در کنار هم آرامش را برای فرد به ارمغان می‌آورند.»
این کار‌شناس تغذیه در ادامه تصریح کرد: «بر اساس نتایج تازه ‌ترین تحقیقات، جوامعی که حداقل یک بار در هفته‌ ماهی‌های دارای اسید چرب امگا ۳ را در رژیم غذایی خود می‌گنجانند، با روحیه‌‌ و فعال ‌ترند و کمتر منزوی و گوشه‌گیر می‌شوند.»
حاجی میرزاده نوشیدن چای سبز را در پیشگیری از بروز افسردگی موثر دانست و گفت: «تولید و انتشار بیش از حد رادیکال‌های آزاد در بدن یکی از عوامل پیری زودرس و اختلال در کارکرد درونی بدن است. مطالعات نشان می‌دهند که ورود رادیکال‌های آزاد به مغز، باعث صدمه دیدن سلول‌ها و به هم خوردن نظم و کارکرد آن‌ها و در نتیجه افسردگی افراد می‌شود.»
وی عنوان داشت: «یکی از مهمترین و موثر‌ترین عوامل بازدارنده رادیکال‌های آزاد در بدن، آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که به راحتی با مصرف انواع میوه‌ها، سبزیجات و نوشیدنی‌هایی مانند چای سبز تامین می‌شود.»

روزانه ۴ فنجان چای سبز بنوشید
حاجی میرزاده ادامه داد: «ژاپنی‌ها هم به ‌تازگی تحقیقاتی را روی بیش از ۱۰۵۸ نفر انجام داده‌اند و در طی این تحقیق پی برده‌اند که احتمال ابتلا به افسردگی در افرادی که روزی ۴ فنجان چای سبز می‌نوشیدند، ۴۴ درصد کمتر از سایرین است.»
این کار‌شناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در ادامه با بیان اینکه کم‌خونی ناشی از فقر ‌آهن نیز یکی از عوامل بی‌حوصلگی، افسردگی، عصبانیت و بدخلق بودن افراد است گفت: «این کمبود را از طریق مصرف انواع منابع پروتئین‌های حیوانی مثل انواع گوشت‌ قرمز و سفید می‌توان جبران کرد و با تامین نیاز آهن بدن، عملکرد مغز نیز بهتر می‌شود و افراد از روحیه بهتری برخوردار خواهند شد.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر