مصرف ویتامین D ابتلا به سرطان ها را كاهش مي دهد

افزایش مصرف ویتامین  D و کلسیم با کاهش احتمال ابتلا به برخي سرطانها ارتباط دارد.
سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت وگو با خبرنگار وب دا، با تأكيد بر اين كه احتمال بروز برخی از سرطانها در افرادی که روزانه ميوه و سبزی مصرف میکنند کمتر است، اظهار داشت: افراد مي توانند برای پيشگيری از سرطان و ساير بيماریهای مزمن، روزانه حداقل 5 واحد از میوهها و سبزیهای متنوع  مصرف كنند.
دكتر زهرا عبداللهي افزود: میوهها و سبزیها حاوی فیبر هستند و افزایش مصرف فیبر با کاهش بروز بسياري از سرطانها ارتباط دارد همچنين ارتباط بين مصرف منابع غذایی حاوي اسيد فوليک مانند حبوبات، اسفناج، و مرکبات، با كاهش انواع سرطانها ثابت شده است.
اين متخصص تغذيه در خصوص عوامل تغذيهای که احتمال بروز سرطان را افزايش میدهند، تصريح كرد: غذاهای پرچرب و مواد غذايی سرخ شده، ابتلا به انواع سرطان را بالا ميبرد اسيدهای چرب ترانس و اشباع در کيک، کلوچه، کراکر، غذاهای حيوانی، مارگارين، روغن سرخ شده، چيپس  خطرناکترين چربیها هستند.
وي ادامه داد: بهتر است چربي مورد نياز خود را از مواد غذايي مانند بادامزميني، ماهي، غذاهاي دريايي، روغن كانولا، روغنهاي گياهي مايع  مثل روغن کنجد و روغن زيتون تامين کنيد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر