یک متخصص تغذیه و
متابولیسم انرژی و پروتئین با بیان اینکه:«ماست به دلیل نوع تخمیراتی که
در آن ایجاد می شود یک ماده غذایی پروبیوتیکی محسوب می شود.» تاکید کرد:«
افرادی که از مواد غذایی حاوی پروبیوتیک استفاده می نمایند کمتر بیمار می
شوند.»
دكتر عزيزاله كمال زاده در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز در خصوص فواید ماست گفت:« ماست یکی از فرآورده های لبنی تخمیری است و مانند بقیه مواد لبنی منبع بسیار خوب کلسیم، فسفر، روی، ید، ویتامین های گروه B مانند ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، ویتامین B12 و ویتامین های D و A است. یک واحد ماست (یک لیوان ماست 250 گرمی) حدود 400 میلیگرم کلسیم و 3/1 میلی گرم روی دارد.»
دكتر عزيزاله كمال زاده در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز در خصوص فواید ماست گفت:« ماست یکی از فرآورده های لبنی تخمیری است و مانند بقیه مواد لبنی منبع بسیار خوب کلسیم، فسفر، روی، ید، ویتامین های گروه B مانند ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، ویتامین B12 و ویتامین های D و A است. یک واحد ماست (یک لیوان ماست 250 گرمی) حدود 400 میلیگرم کلسیم و 3/1 میلی گرم روی دارد.»