نوشيدن چاي براي مقابله با اسهال شديد مفيد است


getty-1.jpg
گروهي از متخصصان علوم پزشكي دانشگاه كارديف در يك مطالعه جديد تاكيد كردند نوشيدن روزانه چاي خطر ابتلا به اسهال شديد را كاهش مي‌دهد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين متخصصان در آزمايشات خود دريافتند نوشيدني چاي حاوي مواد شيميايي است كه براي از بين بردن نوعي ميكروب كشنده بيمارستاني، مفيد است. اين ميكروب عامل بروز اسهال شديد و ساير بيماري‌هاي روده‌اي است و تقريبا سالانه 3000 قرباني در بيمارستان‌هاي انگليس مي‌گيرد.
به نوشته روزنامه سان، متخصصان دانشگاه كارديف در اين بررسي‌ها مطمئن شدند باكتري "سي. ديف - كلوستريدوم دي فيسيل" كه عامل بروز اسهال شديد و بيماري‌هاي جدي روده‌اي است در برابر مواد شيميايي موجود در چاي آسيب‌پذير است. اين متخصصان 79 نسخه مختلف از اين باكتري را در معرض 33 نوع ماده شيميايي موجود در چاي‌هاي مختلف قرار دادند و متوجه شدند كه نوعي ماده شيميايي موسوم به پلي‌فنول‌ها كه عامل ايجاد طعم مطبوع چاي هستند براي مقابله با باكتري‌ها موثرند.

پروفسور ليس بايلي كه از سال 2008 ميلادي تاكنون مشغول مطالعه روي خواص چاي براي مقابله با بيماري‌ها است، مي‌گويد: ما چندين آزمايش ابتدايي روي چاي معمول براي صبحانه انجام داديم و متوجه شديم كه اين نوشيدني مي‌تواند باكتري نامبرده را از بين ببرد.
از سوي ديگر "ويل مك كولي" يكي ديگر از متخصصان در اين مطالعه مي‌گويد: با توجه به نتايج آزمايشات فوق در نظر داريم تابستان امسال براي توليد يك "سوپر چاي ضد باكتري" اقدام كنيم.
وي افزود: به نظر مي‌رسد چاي سبز در اين زمينه حتي قوي‌تر و موثر‌تر از چاي سياه است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر