نوشته : سيده سارا حكيم دانشجوی كارشناسي ارشد دانشگاه علوم پزشكي تهران

هندوانه
ميوه بومي جنوب آفريقا است. كه امروزه تقريبا در همه كشورها كشت ميشود.
اين ميوه داراي پوستي كلفت بوده، اما درون آن گوشتي مانند است. هندوانه
داراي پنج گونه ميباشد كه تفاوت آنها در سايز و رنگشان ميباشد. هندوانه
حاوي مقدار زيادي آب است كه مصرف آن بسيار سودمند ميباشد.
6 درصد وزن هندوانه را ماده جامد و بقيه وزن آن را تقريبا آب تشكيل ميدهد.
هندوانه منبع قابل توجه ويتامين C است و ساير ويتامينها و مواد معدني آن
اندك ميباشد، مگر آنكه چندين كيلوگرم آن در روز مصرف گردد.
هندوانه حاوي بتا‑كاروتن بالايي نيز ميباشد. ويتامين C و بتا‑كاروتن جزء
آنتي اكسيدانهاي قوي هستند. راديكالهاي آزاد، موادي هستند كه موجب آسيب
سلولي در بدن ميشوند.