ويار، شايعترين بيماري گوارشي در سه ماهه اول بارداري است و معمولا در 50 تا 90 درصد خانمهاي باردار ايجاد ميشود. علت ويار تغييرات هورموني بدن در دوران بارداري ميباشد. عارضه فوق اغلب در حدود هفته 17 بارداري برطرف ميشود. معمولا خانمهاي مبتلا به تهوع صبحگاهي قادر به انجام كارهاي شخصي و يا حتي كار در خارج از منزل هستند و وزن كم نميكنند.
عوامل تحريككننده تهوع عبارتند از بوهاي نامطبوع، ادويهجات، حركت، سر و صدا، نور شديد و شرايط آب و هوايي نامساعد.
مصرف وعدههاي غذايي كمحجم و متعدد و مصرف آب در بين وعدههاي غذايي اصلي به بهبود تهوع كمك ميكند. همچنين حذف غذاهاي پرادويه از رژيم غذايي مبتلايان به ويار ضروري است.
مصرف غذاهاي گرم چرب به دليل تحريك حس بويايي، باعث تهوع ميشود، ولي مصرف غذاهاي چرب كه در دماي اتاق نگهداري شدهاند (مانند چيپس) مشكلي ايجاد نميكند.
عوامل تحريككننده تهوع عبارتند از بوهاي نامطبوع، ادويهجات، حركت، سر و صدا، نور شديد و شرايط آب و هوايي نامساعد.
مصرف وعدههاي غذايي كمحجم و متعدد و مصرف آب در بين وعدههاي غذايي اصلي به بهبود تهوع كمك ميكند. همچنين حذف غذاهاي پرادويه از رژيم غذايي مبتلايان به ويار ضروري است.
مصرف غذاهاي گرم چرب به دليل تحريك حس بويايي، باعث تهوع ميشود، ولي مصرف غذاهاي چرب كه در دماي اتاق نگهداري شدهاند (مانند چيپس) مشكلي ايجاد نميكند.