در شماره قبل در مورد برخي از انواع ظروف صحبت كرديم. در ادامه مطالب، انواع ديگر ظروف را مورد بررسي قرار ميدهيم:
5- ظروف سفالي لعابدار
اين ظروف كه براي پخت يا سرو غذا جهت نگهداري ترشي، مربا و يا ساير موادغذايي به كار برده ميشوند، در رنگهاي گوناگون و با بهرهگيري از فرمولهاي تركيبي متفاوتي تهيه و عرضه ميگردند و عبارتند از:
1- لعاب سبز رنگ (كه از سيليس، اكسيد سرب و اكسيد مس حاصل ميگردد).
2- لعاب آبيرنگ (كه از شيشه، سيليس و اكسيد مس حاصل ميشود).
3- لعاب زرد رنگ (كه از شيشه، سيليس و اكسيد سرب حاصل ميگردد).
6- ظروف سراميكي
گل اوليه ظروف سراميكي از خاك مخصوصي به نام كائولین مخلوط با كاه و شن تهيه ميگردد كه آن را به مدت حداقل 8 ساعت تحت تأثير حرارت نزديك به 800 درجه ميپزند و سپس كوره را خاموش مينمايند.
5- ظروف سفالي لعابدار
اين ظروف كه براي پخت يا سرو غذا جهت نگهداري ترشي، مربا و يا ساير موادغذايي به كار برده ميشوند، در رنگهاي گوناگون و با بهرهگيري از فرمولهاي تركيبي متفاوتي تهيه و عرضه ميگردند و عبارتند از:
1- لعاب سبز رنگ (كه از سيليس، اكسيد سرب و اكسيد مس حاصل ميگردد).
2- لعاب آبيرنگ (كه از شيشه، سيليس و اكسيد مس حاصل ميشود).
3- لعاب زرد رنگ (كه از شيشه، سيليس و اكسيد سرب حاصل ميگردد).
6- ظروف سراميكي
گل اوليه ظروف سراميكي از خاك مخصوصي به نام كائولین مخلوط با كاه و شن تهيه ميگردد كه آن را به مدت حداقل 8 ساعت تحت تأثير حرارت نزديك به 800 درجه ميپزند و سپس كوره را خاموش مينمايند.