نوشته : شهرام كاشاني اصل رئيس اداره اوزان و آزمايشگاههاي فلزي اداره كل استاندارد و تحقيقات صنعتي آذربايجان

هرگز مواد غذايي که هر يک از نشانههاي فساد و خرابي را دارند مزه نکنيد. قبل از بازکردن شيشهها با دقت به همه آنها نگاه کنيد. درِ برآمده و متورم شده و يا شيشه و ظرفي که نشتي دارد و يا مواد درون خود را پس ميدهد، نشانه فساد مواد غذايي ميباشد. وقتي در شيشه و يا ظرف را باز ميکنيد، به ديگر علايم فساد و خرابي مواد غذايي (مانند کپک و يا بوي بد و زننده) توجه کنيد. مواد غذايي کنسرو شده فاسد بايد دور انداخته شوند، به شکلي که هيچ انسان و يا حيواني به آن دسترسي نداشته باشد. گوشتها، مواد غذايي دريايي و سبزيجات با اسيديته پايين فاسد شده بايد قبل از دور انداختن شناسايي و سموم موجود در آنها نابود شوند.
حفظ و نگهداري غذا براي برنامهها و رژيمهاي مخصوص غذايي
حفظ و نگهداري مواد غذايي در منزل براي افرادي که در حال پرهيز از مصرف نمک يا شکر هستند امکانپذير ميباشد.