دكتر محمدرضا بلورساز، فوقتخصص بيماريهاي عفوني اطفال در اين باره گفت: «افرادي كه زمينه حساسيت را داشته باشند بيشتر در معرض ابتلا به حساسيت فصلي هستند. اين افراد ممكن است نسبت به يك نوع آلرژن (ماده آلرژيزا) حساسيت داشته باشند كه اين آلرژنها ممكن است در مواد غذايي، گياهان، حشرات، حيوانات و ... وجود داشته باشد و زماني كه فرد در تماس با اين مواد قرار ميگيرد، موادي در بدن توليد ميگردد كه موجب بروز واكنشهايي ميشود. اين واكنشها ميتوانند به صورت بروز علايمي همچون سرفه، خارش شديد، تنگي نفس، تورم و ... باشند.
مثلا كسي كه به توت فرنگي حساسيت دارد، بدن او بعد از خوردن آن كهير ميزند يا دچار عوارضي مانند تنگي نفس، خسخس سينه و ... خواهد شد. به اين افراد، افراد آلرژيك و به موادي كه ايجاد حساسيت ميكنند، مواد آلرژيزا ميگويند».
مثلا كسي كه به توت فرنگي حساسيت دارد، بدن او بعد از خوردن آن كهير ميزند يا دچار عوارضي مانند تنگي نفس، خسخس سينه و ... خواهد شد. به اين افراد، افراد آلرژيك و به موادي كه ايجاد حساسيت ميكنند، مواد آلرژيزا ميگويند».