نوشته : منيره دادخواه كارشناس ارشد تغذيه و رژيم درماني

متخصصين تغذيه براي تنظيم يك برنامه غذايي مناسب، در ابتدا با توجه به ويژگيهاي هر فرد (قد، وزن، سن، جنس، فعاليت بدني و وضعيت جسماني) نياز روزانه به انرژي را تخمين ميزنند و سپس با تعيين سهم هر يك از درشتمغذيها (كربوهيدرات، پروتئين و چربي) در تامين اين نياز، در قالب وعدهها و ميانوعدههاي مختلف، مقدار مجاز مصرف هر يك از گروههاي اصلي غذايي را تعيين ميكنند. با اين روش به راحتي ميتوان از تامين نياز روزانه هر فرد، در شرايط مختلف مطمئن بود.