نوشته : دكتر سيد علي كشاورز متخصص تغذیه استاد و مدير گروه تغذيه و بيوشيمي دانشگاه علوم پزشكي تهران
در سال 1992 شورای ملی پژوهش پزشکی و بهداشتی استراليا راهنمای زير را برای استفاده ورزشکاران همگانی ارائه نموده است:
بهرهوری از تنوع گسترده غذاهای مغذی
مصرف مقادير کافی نانها و غلات(کامل)، سبزيجات و ميوهها
مصرف غذای کمچرب و كاهش چربيهاي اشباع شده
حفظ وزن مناسب بهوسيله دريافت غذای متعادل و فعاليت فيزيکی منظم
مصرف متوسط مقادير قند و شکر
انتخاب غذای کمنمک
نوشيدن کافی آب و مايعات
مصرف غذاهای حاوی کلسيم بهويژه برای دختران و زنان
مصرف غذاهای حاوی آهن بهويژه برای دختران، زنان و گياهخواران