نوشته : منيره دادخواه كارشناس ارشد تغذيه و رژيمدرماني

اين بيماري بيش از 200 سال پيش توسط دانشمند انگليسي به نام جيمز پاركينسون شناسايي شد. در اثر اين بيماري، به دليل كم بودن سطح دوپامين در بدن حركات و انعطاف پذيري عضلات كاهش مييابد، مفاصل سخت شده و يك حالت لرزش يا رعشه حتي در زمان استراحت در اندامهاي حركتي مشاهده ميشود.
راه رفتن غير طبيعي، لرزش در دستها، اشكال در جويدن، بلع غذا و حتي صحبت كردن از علائم رايج پاركينسون است.
سن ابتلا بين 40 تا 70 سالگي و ميزان ابتلا در مردان كمي بيشتر از زنان ميباشد.
علل ايجاد پاركينسون بدرستي شناخته نشده، ولي تحقيقات علمي ارتباطي را بين مصرف بالاي چربي، بويژه چربي اشباع و كلسترول با بروز آن نشان دادهاند.