نوشته : سيده سارا حكيم
ميوه
انگور منبع عالي منيزيم و منبع خوب ويتامين C، تيامين، B6 ، پتاسيم و
همچنين فيتوكميكالهايي است كه داراي خواص آنتياكسيداني ميباشند.
طريقه نگهداري و خريد:
انگورهايي كه درشت و رسيده ميباشند و
بدون تركخوردگي و شكاف هستند را بايد خريداري نمود. شيريني انگور را با
توجه به رنگ آنها ميتوان تشخيص داد. انگورهاي سبز رنگ كه رنگ آنها متمايل
به زرد است و انگورهاي قرمز كه متمايل به مشكي ميباشند بسيار شيرين هستند و
ميزان انرژي بسيار بالايي دارند و همچنين انگورهاي رسيده داراي
آنتياكسيدان بيشتري نسبت به انگورهاي نسبتاً نارس هستند. انگورها را بايد
در يخچال نگهداري نمود و انگورهايي را كه شسته نيستند بايد خوشههاي بزرگ
را به خوشههاي كوچكتري تقسيم كرد و در يك پاكت پلاستيكي در يخچال نگهداري
نمود.