نوشته : مريم آريافر كارشناس ارشد علوم و صنايع غذايي
استفاده از تغذيه مناسب جهت مقابله با درد به عنوان جزئي از توصيههاي پزشكي سالهاست كه مطرح ميباشد. زماني كه احساس سردرد داريم، با خوردن يك قرص آن را برطرف ميسازيم، ولي در خصوص دردهاي مزمن ميدانيم كه مصرف طولاني مدت داروهاي مسكن صحيح نبوده و ميتواند عوارض بسياري را به دنبال داشته باشد، مانند خونريزي معده در اثر مصرف زياد پروفن و به همين دليل است كه كنترل و مديريت كردن درد بسيار مهم ميباشد.
تغـذيه مناسـب:
تحقيقات جديد نشان دادهاند كه رژيم غذايي مناسب و تغذيه نقش مهمي در كنترل درد بر عهده دارد وكمبود مواد معدني و ويتامينها باعث ايجاد ضعف و بيماري در بدن ميگردد. در حال حاضر مساله جايگزيني رژيم غذايي مناسب براي كنترل درد مطرح شده، ولي هنوز شواهد قطعي در دست نميباشد.
برخي تاثيرات رژيم درماني در كنترل درد به خوبي قابل لمس ميباشند. براي مثال كاهش وزن يك استراتژي مهم تغذيه اي براي افرادي ميباشد كه از بيماري آرتريت، درد زانو و التهاب مفاصل رنج ميبرند.
تغـذيه مناسـب:
تحقيقات جديد نشان دادهاند كه رژيم غذايي مناسب و تغذيه نقش مهمي در كنترل درد بر عهده دارد وكمبود مواد معدني و ويتامينها باعث ايجاد ضعف و بيماري در بدن ميگردد. در حال حاضر مساله جايگزيني رژيم غذايي مناسب براي كنترل درد مطرح شده، ولي هنوز شواهد قطعي در دست نميباشد.
برخي تاثيرات رژيم درماني در كنترل درد به خوبي قابل لمس ميباشند. براي مثال كاهش وزن يك استراتژي مهم تغذيه اي براي افرادي ميباشد كه از بيماري آرتريت، درد زانو و التهاب مفاصل رنج ميبرند.