نوشته : تحریریه دنیای تغذیه
بسياري از مردم از بيماريهايي كه ميتوانند بر روي ستون مهرهها اثرات منفي بگذارند، رنج ميبرند؛ مطابق تحقيقات انجام شده، 44 ميليون نفر در ايالات متحده دچار «استئوپروز» و 27 ميليون نفر دچار استئوآرتريت ميباشند. لذا در افرادي كه دچار اين آسيبها ميباشند رعايت يك رژيم غذايي سالم و مناسب كه مواد مغذي مورد نياز را به بدن و استخوانها برساند ضروري بوده و ميتواند در پيشگيري از كاهش حجم استخواني و خطر شكستگي استخوان موثر باشد. البته داشتن يك رژيم غذايي مناسب حتماً بايد تحت نظر پزشك مربوطه صورت گيرد.
مواد غذايي حاوي منيزيم:
به گفته كارشناسان داشتن رژيم غذايي سرشار از منيزيم ميتواند از بروز استئوپروز جلوگيري كرده و از طرفي افزودن منيزيم به رژيم غذايي ميتواند در تراكم مواد معدني استخوان مؤثر باشد. ميزان دوز مصرفي منيزيم در زنان بالاي 31 سال حدود 320 ميليگرم در روز و در مردان 420 ميليگرم در روز ميباشد. مواد غذايي حاوي منيزيم عبارتند از: انواع مغزها مانند بادام، بادام زميني و سبزيجات مانند اسفناج، لوبيا، غلات و حبوبات.
مواد غذايي حاوي منيزيم:
به گفته كارشناسان داشتن رژيم غذايي سرشار از منيزيم ميتواند از بروز استئوپروز جلوگيري كرده و از طرفي افزودن منيزيم به رژيم غذايي ميتواند در تراكم مواد معدني استخوان مؤثر باشد. ميزان دوز مصرفي منيزيم در زنان بالاي 31 سال حدود 320 ميليگرم در روز و در مردان 420 ميليگرم در روز ميباشد. مواد غذايي حاوي منيزيم عبارتند از: انواع مغزها مانند بادام، بادام زميني و سبزيجات مانند اسفناج، لوبيا، غلات و حبوبات.