نوشته شده توسط : تحريريه دنياي تغذيه
آبرساني يا هيدراسيون كافي به بدن براي داشتن عملكرد جسمي و ذهني مناسب ضروري است. ميزان نياز به مايعات در انسان به عوامل متعددي بستگي دارد؛ سن، جثه، ميزان تعريق (كه به ويژه به درجه حرارت محيط و ميزان فعاليت بدني بستگي دارد)، عادتهاي غذايي و بسياري عوامل فردي و محيطي ديگر ميزان نياز به مايعات را تعيين ميكنند. با توجه به گستردگي تفاوتهاي بين فردي، تعيين ميزان توصيه شده دريافت مايعات همانند تعيين ميزان دريافت انرژي و ساير مواد مغذي، دشوار است.
همايش آب در سلامت و تغذيه
با وجود اتفاق نظر متخصصان مبني بر اهميت دريافت كافي مايعات و مخصوصاً آب براي حفظ سلامتي و بقاء، مصرف مايعات اغلب در بررسيهاي مصرف مواد غذايي گزارش نميشود و حتي در بانك اطلاعاتي غذا و مواد مغذي متعلق به وزارت كشاورزي آمريكا (USDA)، «آب» به عنوان يكي از اقلام غذايي وجود ندارد.
همايش آب در سلامت و تغذيه
با وجود اتفاق نظر متخصصان مبني بر اهميت دريافت كافي مايعات و مخصوصاً آب براي حفظ سلامتي و بقاء، مصرف مايعات اغلب در بررسيهاي مصرف مواد غذايي گزارش نميشود و حتي در بانك اطلاعاتي غذا و مواد مغذي متعلق به وزارت كشاورزي آمريكا (USDA)، «آب» به عنوان يكي از اقلام غذايي وجود ندارد.