حذف موادغذایی مضر خطر ابتلا به سرطان را در افراد كاهش میدهد با برقراری
تعادل مبتنی بر اینكه دوسوم موادغذایی گیاهی باشند و یكسوم پروتئین
حیوانی تركیب مناسبی از غذا ایجاد میشود كه نوعی تفاوت بهشمار میرود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایران ؛ این روش یكی از مهمترین راههایی است كه به واسطه آن امكان مبارزه با سرطان فراهم میشود.
مبارزه با سرطان با رنگهای طبیعی
میوهها و سبزیجات سرشار از مواد ضدسرطان هستند. هرچه رنگ طبیعی موادغذایی بیشتر باشد ریسك ابتلا به سرطان كاهش مییابد. همچنین به افراد در رسیدن و حفظ بدن سالم كمك خواهد كرد. اضافهوزن خطر ابتلا به سرطانهای متعدد را افزایش میدهد سرطان روده بزرگ، مری و سرطان كلیه در اثر اضافهوزن و چاقی تشدید میشوند.
وعده صبحانه
فولات یا ویتامینهای گروه B از افراد در برابر سرطان روده بزرگ، راست روده و سرطان سینه محافظت میكند كه در وعده صبحانه آن را باید تأمین كرد. غلات غنیشده و گندم سبوسدار از منابع خوب فولات محسوب میشود. همچنین آب پرتقال، خربزه و توتفرنگی سرشار از فولات هستند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایران ؛ این روش یكی از مهمترین راههایی است كه به واسطه آن امكان مبارزه با سرطان فراهم میشود.
مبارزه با سرطان با رنگهای طبیعی
میوهها و سبزیجات سرشار از مواد ضدسرطان هستند. هرچه رنگ طبیعی موادغذایی بیشتر باشد ریسك ابتلا به سرطان كاهش مییابد. همچنین به افراد در رسیدن و حفظ بدن سالم كمك خواهد كرد. اضافهوزن خطر ابتلا به سرطانهای متعدد را افزایش میدهد سرطان روده بزرگ، مری و سرطان كلیه در اثر اضافهوزن و چاقی تشدید میشوند.
وعده صبحانه
فولات یا ویتامینهای گروه B از افراد در برابر سرطان روده بزرگ، راست روده و سرطان سینه محافظت میكند كه در وعده صبحانه آن را باید تأمین كرد. غلات غنیشده و گندم سبوسدار از منابع خوب فولات محسوب میشود. همچنین آب پرتقال، خربزه و توتفرنگی سرشار از فولات هستند.