خواص تخم آفتابگردان

یکی از خواص تخم آفتابگردان، داشتن ویتامین e است که از بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.تخم های آفتابگردان دارای ارزش غذایی بالایی هستند و دارای چربی های سالم، پروتئین، فیبر، مواد معدنی، ویتامین e و فیتوکمیکال ها است. این گیاه به این خاطر آفتابگردان نام گرفته که به هر طرف خورشید قرار دارد این گیاه نیز به آن طرف می چرخد. تخم های آفتابگردان دارای فواید فراوانی هستند و می توان از آن ها در انواع غذاها استفاده کرد. شما می توانید این تخم ها را روی انواع غذاهای حاوی غلات، انواع سالادها و سوپ ها بپاشید و یا با سبزی جات مخلوط کنید و نیز در دسرها و یا به عنوان میان وعده از آن ها استفاده کنید. لیگنانس موجود در این تخم ها محافظ خوبی در برابر ابتلا به برخی سرطان هاست. تخم های آفتابگردان،دارای ترکیبی هستند کهحافظه و عملکردهای شناختی را بهبود می بخشد. همچنینکلسترول خون را پایین می آورند. تخم آفتابگردان را به خاطر خواص فراوانش باید در انواع رژیم های غذایی گنجاند چراکه هم از لحاظ اقتصادی به صرفه است و هم آسان هضم می شود و نیز حاوی پروتئین هایی است که محافظ جوانی است ارزش غذایی 10 گرم تخم آفتابگردان کالری : 57 کربوهیدرات : 3 گرم چربی: 24 گرم فیبر: یک گرم پروتئین:2/3 گرم کلسترول: 0 میلی گرم منبع خوبی از ویتامین های: ب1 و ای منبع خوبی از مواد معدنی رژیمی: آهن، منیزیم، مس و منگنز

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر