خواص کاکل ذرت


نحوه استفاده : کاکل و ریشه آن به صورت دم کردنی و جوشانده و میوه آن به صورت پخته شده
خواص : ذرت از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است .
ساير خواص آن عبارتند از :
- پماد ذرت خشك كننده زخم ها می باشد.
- ذرت غذاي خوبي براي پيشگيري ازسرطان است.
- استفاده مداوم از ذرت ازپوسیدگی دندان جلوگيري مي كند .
- روغن ذرت کلسترول خون را پائين مي آورد .
- روغن ذرت براي درمان اگزما و بیماری های پوستی مفيد است.
خواص درماني كاكل ذرت
كاكل ذرت را قبل از رسيدن كامل ميوه يعني قبل از پژمرده شدن آن مي چينند و به سرعت خشك مي كنند . كاكل ذرت بعد از خشك شدن رنگ قهوه اي پيدا مي كند .


براي درست كردن دم كرده كاكل ذرت ،‌مقدر 30 گرم از آ ن را در يك ليتر آب جوش
ريخته وبه مدت پنج دقيقه دم کنيد .
- كاكل ذرت داراي مقدار زيادي پتاسیم است، به همين دليل دم كرده آن ادرار آور است و
آرام كننده دستگاه ادراري است .
- درد وناراحتی های دستگاه ادرار را تسكين می دهد .
- سنگ مثانه ،‌التهاب و درد مثانه را از بين می برد .
- كاكل ذرت بطور كلي دستگاه ادراري را تميز مي كند .
به غير از كاكل ذرت از برگ ، ريشه وساقه بلال نيز استفاده طبي به عمل مي آيد .
- جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی بینی را بند می آورد.
- براي دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ هاي ذرت استفاده كنيد .
- جوشانده ريشه ذرت برای سوزش مجاری ادرار مفيد است .
- جوشانده وسط ذرت درد شكم و معده را از بين مي برد .
- در قديم براي معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده مي كردند .
منبع : کتب طب سنتی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر