نویسنده: علی معصومی
یک
نوع تخمه ای که تو ایران به تخمه ژاپنی معروفه تو آجیل خیلی از خونه ها
دیده می شه. اینها همون تخم هندوانه هستند که ما به اسم تخم ژاپنی می
شناسیمشون. برای تهیه این نوع تخمه ها به این روش عمل می کنند که هندوانه
ها را زیر افتاب خشک می کنند ، بعد اونا رو چوب می زنند و تخم هاشون را جدا
میکنند و به صورت عمده می فروشند و گاهی صادر می کنند. تخمه ژاپنی که از
مغازه ها خریداری می کنیم ، دو نوع است ؛ نوع اول کمی ریزتر است که تخم
هندوانه ای است که چون قبلا محل کشتش روستای "جابون " در
دماوند بوده به تخمه جابونی معروف است و نوع درشت تر تخم ژاپنی ، از تخم
هندوانه ای است که بذر ان از ژاپن امده است اما به اشتباه هر دو نوع این
تخمه ها را تخمه ژاپنی می نامند. پس چون ما بیشتر از اون تخمه درشترها
استفاده می کنیم بهتره که بگیم تخمه ژاپنی به اون تخمه هندوانه ها که سرخ شده و خیلی هم خوشمزه است بگیم تخمه جابونی.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر