به گزارش وب دا، كارشناس تغذيه معاونت بهداشتي دانشكده علوم پزشكي نيشابور ضمن بیان این مطلب گفت: در این سنین کودکان برای در حدمطلوب نگهداشتن فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز به خوردن غذا در وعده های بیشتری نیاز دارند و باید در فاصله صبح تا ظهر و ظهر تاشب میان وعده مصرف کنند.
ليلا شورورزي گفت: کودکان ساعت هایی از روز را در مدرسه می گذرانند بنابراین در یکی از ساعات صرف میان وعده، در مدرسه هستند.
وی اظهار داشت: تمایل به مصرف میان وعده ها توسط کودکان دبستانی بعد از مدرسه و به عنوان عصرانه با افزایش سن بیشتر می شود. آنها دوست دارند که از غذاهای آماده و غیرخانگی مانند انواع ساندویچ های سوسیس و کالباس و همبرگر استفاده کنند. بنابراین خانواده ها باید دراین دوران آموزشهای لازم جهت اصلاح الگوی مصرف موادغذایی را به کودکان ارائه دهند.
كارشناس تغذيه دانشكده علوم پزشكي نیشابور ادامه داد: دانش آموزان باید بدانند موادی مانند چیپس و پفک ارزش غذایی کمی دارند و باید ازموادی که دارای ارزش غذایی هستند مانند انجیرخشک، توت خشک، بادام، پسته، گردو و برگه میوه ها و انواع میوه و ساندویچهای خانگی مانند پنیر وسبزی، انواع کوکو و کتلت، نان و حلوا شکری، نان و پنیر و خرما به عنوان میان وعده ها استفاده کنند.
شورورزی توصيه كرد: این مواد غذایی نسبت به غذاهای آماده و فست فودها مفيدتر و کم هزینه تر بوده و جهت رشد و سلامت كودكان استفاده از اين مواد غذايي موثر است.
گفتنی است: کودکانی که دائما گرسنه هستند و خوب تغذیه نمی شوند دچار تاخیر رشد خواهند شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر