اهمیت توجه به میان وعده ها در کودکان سنین مدرسه


کودکان در  سنین مدرسه علاوه بر سه وعده غذای اصلی به میان وعده نیاز دارند.
به گزارش وب دا، كارشناس تغذيه معاونت بهداشتي دانشكده علوم پزشكي نيشابور ضمن بیان این مطلب گفت: در این سنین کودکان برای در حدمطلوب نگهداشتن فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز به خوردن غذا در وعده های بیشتری نیاز دارند و باید در فاصله صبح تا ظهر و ظهر تاشب میان وعده مصرف کنند.
ليلا شورورزي گفت: کودکان ساعت هایی از روز را در مدرسه می گذرانند بنابراین در یکی از ساعات صرف میان وعده، در مدرسه هستند.
وی اظهار داشت: تمایل به مصرف میان وعده ها توسط کودکان دبستانی بعد از مدرسه و به عنوان عصرانه با افزایش سن بیشتر می شود. آنها دوست دارند که از غذاهای آماده و غیرخانگی مانند انواع ساندویچ های سوسیس و کالباس و همبرگر استفاده کنند. بنابراین خانواده ها باید دراین دوران آموزشهای لازم جهت اصلاح الگوی مصرف موادغذایی را به کودکان ارائه دهند.

كارشناس تغذيه دانشكده علوم پزشكي نیشابور ادامه داد: دانش آموزان باید بدانند موادی مانند چیپس و پفک ارزش غذایی کمی دارند و باید ازموادی که   دارای ارزش غذایی هستند مانند انجیرخشک، توت خشک، بادام، پسته، گردو و برگه میوه ها و انواع میوه و ساندویچهای خانگی مانند پنیر وسبزی، انواع کوکو و کتلت، نان و حلوا شکری، نان و پنیر و خرما به عنوان میان وعده ها استفاده کنند.
شورورزی توصيه كرد: این مواد غذایی نسبت به غذاهای آماده و فست فودها مفيدتر و کم هزینه تر بوده و جهت رشد و سلامت كودكان استفاده از اين مواد غذايي موثر است.
گفتنی است: کودکانی که دائما گرسنه هستند و خوب تغذیه نمی شوند دچار تاخیر رشد خواهند شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر