مصرف ميوه كلسترول خون را كاهش مي دهد


ميوه ها و سبزي ها جزو مهمي از يك رژيم غذايي سالم هستند كه مصرف روزانه و به مقدار كافي آنها نقش مهمي در بيماري ها دارد.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه در گفت وگو با خبرنگار وب دا،‌ ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: 31درصد بيماري هاي قلبي عروقي و 11 درصد سكته‌هاي مغزي در جهان ناشي از مصرف كم ميوه است همچنين میوه ها فرآیند پیری را به تاخیر می‌اندازند و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند.
دكتر فروزان صالحي با اشاره به اين كه، میوه ها کلسترول خون را کاهش می‌دهند تصريح كرد: افرادی كه حداقل روزی 2 تا 3 عدد میوه های سبز و زرد رنگ مصرف می كنند به مراتب سالم تر از بقیه هستند و دیرتر دچار پیری و عوارض آن می شوند.
وي تصريح كرد: دستگاه گوارش با مصرف ميوه قوي و ورزيده خواهد شد و سبب مي‌شود كه فرد كمتر دچار سوء هاضمه شود.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه با بيان اين كه قربانیان سرطان کسانی هستند که در رژیم غذایی خود از مقدار میوه و سبزی کمتری استفاده می کنند،‌ تاكيد كرد:‌ برای فعال کردن و تقویت کردن سیستم دفاعی طبیعی بدن باید از اقسام میوه وسبزی های خام استفاده کرد. خطر سکته در مردانی که سه بار در روز میوه و سبزی مصرف می کنند، ۲۲ درصد کمتر ازكساني است که کمتر میوه و سبزی مصرف می کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر