تعريف:
كلمه primrosing به معناي تغيير رنگ سطحي كرهها در طول زمان نگهداري آنها، به رنگ تيره است. در اين حالت لايه بسيار نازكي از سطح كره نسبت به رنگ داخل آن به صورت زرد شفافتري درميآيد.
Primrosing را همچنين ميتوان به زرد كمرنگ و يا زرد شدن سطحي كره تعريف كرد.
عوامل پديده Primrosing
پديده تغيير رنگ با تبخير رطوبت از سطح كره كه موجب افزايش چربي سطح كره ميشود، ايجاد ميگردد. كره از چربي شير و قطراتي از سرم پراكنده در آن تشكيل ميشود. سرم كره به طور عمده از آب ساخته شده است، اما شامل لاكتوز، پروتئين، مواد معدني و ديگر اجزاي كوچكتر نيز ميباشد. چربي شير بدون آب (Anhydrous Milk Fat)
كلمه primrosing به معناي تغيير رنگ سطحي كرهها در طول زمان نگهداري آنها، به رنگ تيره است. در اين حالت لايه بسيار نازكي از سطح كره نسبت به رنگ داخل آن به صورت زرد شفافتري درميآيد.
Primrosing را همچنين ميتوان به زرد كمرنگ و يا زرد شدن سطحي كره تعريف كرد.
عوامل پديده Primrosing
پديده تغيير رنگ با تبخير رطوبت از سطح كره كه موجب افزايش چربي سطح كره ميشود، ايجاد ميگردد. كره از چربي شير و قطراتي از سرم پراكنده در آن تشكيل ميشود. سرم كره به طور عمده از آب ساخته شده است، اما شامل لاكتوز، پروتئين، مواد معدني و ديگر اجزاي كوچكتر نيز ميباشد. چربي شير بدون آب (Anhydrous Milk Fat)