نوشته : مينا كاوياني كارشناس ارشد تغذيه سرپرست واحد آموزش همگاني انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مقدمه:
اسفناج سبزی بومی ایران و هم خانواده با چغندر و كلم است. این سبزی در قرن هفتم به عنوان هديه به چين فرستاده شد و راه خود را به اين كشور باز كرد. اسفناج نسبت به بسياري از سبزيجات، قدمت كمتري در اروپا دارد و در قرن11 از طریق اسپانیا به این قاره برده شد. به همین مناسبت تا مدتها به عنوان «سبزي اسپانيايي» در انگليس شناخته ميشد.
اسفناج سبزی بومی ایران و هم خانواده با چغندر و كلم است. این سبزی در قرن هفتم به عنوان هديه به چين فرستاده شد و راه خود را به اين كشور باز كرد. اسفناج نسبت به بسياري از سبزيجات، قدمت كمتري در اروپا دارد و در قرن11 از طریق اسپانیا به این قاره برده شد. به همین مناسبت تا مدتها به عنوان «سبزي اسپانيايي» در انگليس شناخته ميشد.