نوشته: آرزو حقيقيان رودسري کارشناس ارشد علوم تغذيه دانشکده تغذيه، دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي
وقتي شما در دوران امتحانات به سر ميبريد، معمولا آخرين اولويت، وقت گذاشتن براي تغذيه خوب است. در اين زمان مصرف غذاهاي آماده مثل پيتزا افزايش مييابد، زيرا فرد نميخواهد وقت زيادي براي آمادهسازي غذا صرف كند، ولي در واقع، تغذيه خوب بايد بخشي از برنامه مطالعه باشد، زيرا به بازدهي بهتر كمك ميكند.
تغذيه در زمان آزمونها بسيار مهم است. اطمينان از مصرف 3 وعده غذايي متعادل در روز به همراه ميانوعده سالم بسيار اهميت دارد.
اينكه دانشآموز چه چيزهايي بنوشند يا بخورد، در كيفيت بهتر نتايج تاثير بسزايي دارد. ضروري است كه به ازاي ساعاتي كه صرف مطالعه ميشود، زماني هم براي تغذيه سالم صرف شود و از هواي تازه استفاده گردد.
مغز يكي از اعضاي كوچك در بدن است، ولي حدود 20 درصد انرژي موردنياز روزانه را به خود اختصاص ميدهد. تامين گلوكز كافي به عنوان انرژي مغز باعث ميشود كه تمركز فرد چه در زمان مطالعه و چه در هنگام امتحان كاهش پيدا نكند.
تغذيه در زمان آزمونها بسيار مهم است. اطمينان از مصرف 3 وعده غذايي متعادل در روز به همراه ميانوعده سالم بسيار اهميت دارد.
اينكه دانشآموز چه چيزهايي بنوشند يا بخورد، در كيفيت بهتر نتايج تاثير بسزايي دارد. ضروري است كه به ازاي ساعاتي كه صرف مطالعه ميشود، زماني هم براي تغذيه سالم صرف شود و از هواي تازه استفاده گردد.
مغز يكي از اعضاي كوچك در بدن است، ولي حدود 20 درصد انرژي موردنياز روزانه را به خود اختصاص ميدهد. تامين گلوكز كافي به عنوان انرژي مغز باعث ميشود كه تمركز فرد چه در زمان مطالعه و چه در هنگام امتحان كاهش پيدا نكند.