نوشته : آسیه محمدزاده کارشناس ارشد تغذیه
خربزه
میوهای شیرین، لذیذ و گوارا است كه انواع گوناگونی دارد و بهترین آن
خربزه خراسان ميباشد. رسول گرامی اسلام(ص) در بیان خواص خربزه فرمودهاند:
«خربزه از زینتهای زمین است، آب آن از رحمت الهی و شیرینی آن از بهشت
است».
از امام علی علیه السلام نقل شده است كه خوردن خربزه، مثانه را پاك و سنگ مثانه را آب میكند و ادرار را افزایش میدهد.
ایشان میفرمایند: «خربزه چندين خاصیت دارد: خوردنی است، آشامیدنی است، چون آبدار ميباشد، میوه است، گل است (زیرا بویی مطبوع دارد)، شیرینی است (زیرا قند زیادي دارد)، رودهها و معده را شستشو میدهد، معده و روده را پاكیزه میكند، سبزی است و دوای درد ميباشد».
از امام علی علیه السلام نقل شده است كه خوردن خربزه، مثانه را پاك و سنگ مثانه را آب میكند و ادرار را افزایش میدهد.
ایشان میفرمایند: «خربزه چندين خاصیت دارد: خوردنی است، آشامیدنی است، چون آبدار ميباشد، میوه است، گل است (زیرا بویی مطبوع دارد)، شیرینی است (زیرا قند زیادي دارد)، رودهها و معده را شستشو میدهد، معده و روده را پاكیزه میكند، سبزی است و دوای درد ميباشد».