نوشته : آذين صحابي
در
بين منابعي كه ما براي تامين پروتئين مورد نياز روزانهمان از آنها
استفاده ميكنيم، گوشت پرندگان جايگاه خاصي دارد و ما بيش از همه از گوشت
مرغ استفاده مينماييم. گوشت سفيد مرغ به جاي گوشت قرمز گاو، گوسفند يا
گوساله ميتواند نياز ما به پروتئين را تامين كند و كلسترول اضافي هم به
بدن تحميل نكند. در ايران، ما بيش از همه از گوشت مرغ استفاده ميكنيم در
حالي كه گوشتهاي بوقلمون، شترمرغ و بلدرچين هم خواص ارزشمندي دارند كه
ميتوانند پروتئين مورد نياز بدن را تامين كنند و به بدن سود برسانند. اين
گوشتها در كشور ما به درستي شناخته نشدهاند و اكثر افراد اطلاعات ناچيزي
درباره آنها دارند.
در اينجا شما ميتوانيد خواص و كاربردهاي يكي از اين گوشتها يعني گوشت بوقلمون را بخوانيد:

در اينجا شما ميتوانيد خواص و كاربردهاي يكي از اين گوشتها يعني گوشت بوقلمون را بخوانيد: