سرطان پروستات دومين سرطان معمول در ميان مردان در جهان است. عوامل رژيم غذايي، نقش موثري بر سرطان پروستات در مراحل مختلف بيماري دارند.
چربيها: دريافت زياد چربي رژيم غذايي، رشد تومور سرطان پروستات را افزايش ميدهد و دريافت كم چربي، به كاهش آن كمك ميكند. از نظر نقش نوع چربي رژيم غذايي، اسيد چرب امگا- 3 در ماهيهاي چرب، خطر سرطان پروستات را كاهش ميدهد.
ويتامين E: ويتامين E موجب كاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات ميشود. آووكادو، مغزها، كره بادام زميني، تخم مرغ و لوبياي سويا از منابع خوب ويتامين E ميباشند.
سلنيوم: سلنيوم نيز با كاهش خطر ابتلا مرتبط است. غذاهاي دريايي، قلوه، جگر، گوشت و ماكيان منابع غذايي عمده سلنيوم هستند.
روي: در سلولهاي سرطاني پروستات سطوح روي كاهش مييابد. منابع عمده آن صدف (غنيترين منبع)، جگر، غلات كامل، حبوبات (لوبياي خشك) و مغزها هستند.
چربيها: دريافت زياد چربي رژيم غذايي، رشد تومور سرطان پروستات را افزايش ميدهد و دريافت كم چربي، به كاهش آن كمك ميكند. از نظر نقش نوع چربي رژيم غذايي، اسيد چرب امگا- 3 در ماهيهاي چرب، خطر سرطان پروستات را كاهش ميدهد.
ويتامين E: ويتامين E موجب كاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات ميشود. آووكادو، مغزها، كره بادام زميني، تخم مرغ و لوبياي سويا از منابع خوب ويتامين E ميباشند.
سلنيوم: سلنيوم نيز با كاهش خطر ابتلا مرتبط است. غذاهاي دريايي، قلوه، جگر، گوشت و ماكيان منابع غذايي عمده سلنيوم هستند.
روي: در سلولهاي سرطاني پروستات سطوح روي كاهش مييابد. منابع عمده آن صدف (غنيترين منبع)، جگر، غلات كامل، حبوبات (لوبياي خشك) و مغزها هستند.