دانهها سرشار از مواد مغذي ميباشند كه مصرف متعادل آنها به سلامتي كمك زيادي ميكند. اگرچه دانهها حاوي چربي هستند، اما بايد گفت كه اسيدهاي چرب غيراشباع موجود در دانهها براي بدن بسيار مفيد است.
تخمه آفتابگردان:
اين تخمهها، منبعي از آهن و روي به حساب ميآيند و از نظر اسيدهاي چرب چند غيراشباعي غني ميباشند كه از آنها روغن آفتابگردان به دست ميآيد. اين تخمهها سطح صافي داشته، تخممرغي شكل هستند و پوسته راه راهي دارند. از تخمههاي آفتابگردان ميتوان به عنوان ميانوعده و يا در كيكها، كلوچهها، نانها و محصولات ديگر استفاده نمود. شما ميتوانيد اين دانهها را به برنج، پاستا و يا سالاد نيز اضافه كنيد.
تخمه آفتابگردان:
اين تخمهها، منبعي از آهن و روي به حساب ميآيند و از نظر اسيدهاي چرب چند غيراشباعي غني ميباشند كه از آنها روغن آفتابگردان به دست ميآيد. اين تخمهها سطح صافي داشته، تخممرغي شكل هستند و پوسته راه راهي دارند. از تخمههاي آفتابگردان ميتوان به عنوان ميانوعده و يا در كيكها، كلوچهها، نانها و محصولات ديگر استفاده نمود. شما ميتوانيد اين دانهها را به برنج، پاستا و يا سالاد نيز اضافه كنيد.