نوشته : دکتر صديقه نوبان
مالت
عبارت است از دانههاي جوانه زده غلات خصوصا جو تحت شرايط خاص كه منبع
مناسبي از كربوهيدراتها، پروتئينهاي تجزيه شده، انواع ويتامينهاي گروه
B، املاح معدني و تركيبات غذايي و همچنين منبع قابل توجهي از آنزيمهاي
تجزيه كننده نشاسته ميباشد.
جو در حالت طبيعي حاوي آنزيمهاي بتا-آميلاز، آميلوگلوكوزيداز، بتا-گلوكوناز، پروتئاز و سلولازها به ميزان كم ميباشد. براي تبديل نشاسته به قند بايد اين آنزيمها فعال شوند. مالت داراي 60 درصد مالتوز و 10 درصد ساكاروز و همچنین دارای مقدار زیادی فیبر محلول ميباشد.
جو در حالت طبيعي حاوي آنزيمهاي بتا-آميلاز، آميلوگلوكوزيداز، بتا-گلوكوناز، پروتئاز و سلولازها به ميزان كم ميباشد. براي تبديل نشاسته به قند بايد اين آنزيمها فعال شوند. مالت داراي 60 درصد مالتوز و 10 درصد ساكاروز و همچنین دارای مقدار زیادی فیبر محلول ميباشد.