نوشته : لادن دهقان تنها
آرد
سوخاری معمولاً از نانهای حجیم تهیه میشود. این نانها به نحوی حرارت
میبینند که رطوبت آنها گرفته میشود و به صورت خشک در می آیند. در واقع
آرد سوخاری و نان سوخاری دو محصول از یک خانواده هستند. این نان در اثر
حرارت مجدد، رطوبت خود را از دست میدهد و خشک، قهوهای و برشته میشود.
اگر این نان خشک شده را به صورت آرد در آوریم، آرد سوخاری به دست میآید.
آردهای سوخاری که در حال حاضر در بازار وجود دارند، به این شکل تولید
میشوند. در واقع، نانهای تستی که برای فروش به بازار میروند، در صورتی
که به فروش نرسند، اگرچه دچار فساد نشدهاند ولی به دلیل بیات شدن دیگر به
شکل نان قابلیت مصرف ندارند. این نانها دوباره به کارخانه باز میگردند و
مجدداً در فر میروند تا به صورت خشک شده در آیند. این اتفاق در مورد
نانهایی که قالب آنها دچار اشکال شده نیز رخ میدهد. پس از این مرحله،
آنها را آسیاب نموده و به شکل آرد سوخاری بستهبندی و روانه بازار میکنند.