کارشناس مسؤول بهداشت دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل گفت: با استفاده از مواد غذایی مناسب و پرهیز از مصرف مواد غذایی مانند سیر، پیاز و ادویه در سحر می توان از بوی بد دهان در ماه رمضان جلوگیری کرد.
دکتر عفت لامع در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، با اشاره به اینکه بوی بد دهان می تواند نشانه وجود مشکل در دهان، لثه و دندان باشد، اظهار کرد: این مشکل همچنین ممکن است به دلیل عفونت های تنفسی و اختلالات گوارشی برای هر فرد روی دهد، بنابراین توجه به این نکته راه حل اصلی برای رفع بوی دهان است.
وی افزود: در ماه رمضان علاوه بر مراجعه به پزشک برای اطمینان از سلامت دهان و لثه و می توان با مصرف موادی مثل لیموترش، شربت پرتقال، سبزی های معطر مثل نعناع، مرزه و ترخون از بوی بد دهان جلوگیری کرد.
کارشناس مسؤول بهداشت دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل ادامه داد: معمولاً در برخی افراد چند ساعت قبل از زمان افطار به علت گرسنگی و استفاده بدن از ذخایر چربی موجود برای تامین کالری مورد نیاز، بوی خاصی از دهان استشمام می شود که پس از صرف افطار این بو برطرف خواهد شد.
لامع خاطرنشان کرد: هنگام مسواک زدن حتماً باید مسواک را روی زبان کشید تا باقیمانده مواد غذایی بودار کاملاً از روی زبان پاک شود.
به گفته وی، استفاده از قرص ها و اسپری های خوشبو کننده علاوه بر بیماری های ریه، به مرور زمان باعث فرسودگی دندان ها می شود.
کارشناس مسؤول بهداشت دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل تصریح کرد: همچنین نخ کشیدن دندان ها روش بسیار مناسبی برای برداشتن خرده های غذایی از لابه لای دندان هاست که اغلب افراد پیش از مسواک زدن آن را فراموش می کنند. با توجه به رعایت نکات بهداشتی دهان و دندان می توان از بوی بد دهان در زمان روزه داری جلوگیری کرد.
|
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر