افراد مبتلا به بيماري سلياك ميتوانند پاستاي فاقد گلوتن از آرد موز سبز را جايگزين وعدههاي غذايي خود كنند.
به گزارش وبدا، به نقل از نشريه آكادمي تغذيه و رژيم غذايي، محققان دانشگاه برزيل يك نوع پاستاي فاقد گلوتن از آرد موز سبز، سفيده تخم مرغ، آب و يك تركيب صمغي شكل تهيه كردند.
براساس اين گزارش، در اكثر مواد غذايي فاقد گلوتن، مقدار پروتئين كاهش مييابد و براي جبران آن از محتواي چربي بسيار زيادي استفاده ميشود.
اين گزارش ميافزايد: از ويژگي مهم اين پاستاي اصلاح شده علاوه بر طعم مطلوب، افزايش پروتئين و كاهش ميزان 98 درصدي چربي در مقايسه يا ديگر محصولات فاقد گلوتن است.
گفتني است بيماري سلياك يك بيماري اتوايميون است و افراد مبتلا به اين بيماري قادر به تحمل پروتئين موجود در گندم و ساير غلات نيستند و در صورت عدم رعايت رژيم غذايي مناسب، علاوه بر اختلالات جسمي، در معرض ابتلا به سرطان روده و ديگر بيماريهاي گوارشي نيز قرار ميگيرند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر