يك پاستاي خوشمزه از آرد موز سبز به تازگي براي افراد مبتلا به بيماري سلياك ساخته شد

 افراد مبتلا به بيماري سلياك مي‌توانند پاستاي فاقد گلوتن از آرد موز سبز را جايگزين وعده‌هاي غذايي خود كنند.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه آكادمي تغذيه و رژيم غذايي، محققان دانشگاه برزيل يك نوع پاستاي فاقد گلوتن از آرد موز سبز، سفيده تخم مرغ، آب و يك تركيب صمغي شكل تهيه كردند.
براساس اين گزارش، در اكثر مواد غذايي فاقد گلوتن، مقدار پروتئين كاهش مي‌يابد و براي جبران آن از محتواي چربي بسيار زيادي استفاده مي‌شود.
اين گزارش مي‌افزايد: از ويژگي مهم اين پاستاي اصلاح شده علاوه بر طعم مطلوب، افزايش پروتئين و كاهش ميزان 98 درصدي چربي در مقايسه يا ديگر محصولات فاقد گلوتن است.
گفتني است بيماري سلياك يك بيماري اتوايميون است و افراد مبتلا به اين بيماري قادر به تحمل پروتئين موجود در گندم و ساير غلات نيستند و در صورت عدم رعايت رژيم غذايي مناسب، علاوه بر اختلالات جسمي، در معرض ابتلا به سرطان روده و ديگر بيماري‌هاي گوارشي نيز قرار مي‌گيرند. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر