برای ماه رمضان چگونه برنامه غذایی متنوعی داشته باشیم؟


برنامه غذایی ماه مبارک رمضان باید متنوع و متعادل باشد به طوری که تمام مواد غذایی مورد نیاز در آن گنجانده شده باشد.
دکتر سارا احمد پور، متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران در پاسخ به اینکه برای ماه مبارک رمضان و طور برنامه غذایی متنوعی داشته باشیم گفت: برنامه غذایی ماه رمضان باید متنوع و متعادل باشد به طوری که تمام مواد غذایی مورد نیاز حفظ سلامت و انرژی بدن در آن گنجانده شده باشد.

وی در ادامه مطلب خود افزود: نان، غلات، میوه ها، سبزیجات، گوشت و حبوبات، تخم مرغ و لبنیات از جمله این مواد غذایی هستند که باید بر سر و عده غذایی سحر، افطار و شام مصرف شود.

احمد پور تصریح کرد: نباید با بیش از حد مصرف كردن مواد غذایی چرب و شیرین مثل زولبیا و بامیه، شله زرد و ... در این ماه اشتهای خوردن مواد غذایی مقوی و اصلی را از دست بدهیم.

وی اظهار کرد: تامین نشدن نیازهای اساسی بدن مقاومت افراد را در برابر بیماری ها کاهش می دهد.

احمد پور تصریح کرد: اگر یک فرد تمام مواد غذایی مورد نیاز بدن خود را از آشامیدنی ها گرفته تا لبنیات وپروتئین های مختلف بلافاصله در لحظه افطار بخورد دستگاه گوارش خود را از حالت تعادل خارج می کند و به بیماری های دستگاه گوارش مبتلا خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: به همین دلیل باید در لحظه سحر افطار و شام وعده های غذایی به صورت کم حجم و مفید مصرف شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر