شير و فرآورده هاي لبني منبع ايده آل تأمين كلسيم و پروتئين براي زنان حامله و شيرده است.
به گزارش خبرنگار وب دا، جراح و متخصص زنان و زايمان با بيان اين كه مادران باردار با رعايت رژيم غذايي مناسب مي توانند دوران حاملگي را با سلامت طي كنند، اظهار داشت: رژيم غذايي صحيح موجب سلامتي مادر باردار و رشد جسمي و ذهني جنين او مي شود.
دكتر فرناز اهدايي وند افزود: يك رژيم غذايي بايد حاوي مواد انرژي را، پروتئين ها، ويتامين ها و مواد معدني باشد تا بتواند نياز هاي مادر و جنين را تأمين كند.
وي تصريح كرد: شير يك غذاي كامل بوده و براي مادران باردار مفيد است و كلسيم و فسفر موجود در آن براي رشد استخوان ها و دندان ضروري است علاوه بر آن شير داراي انواع ويتامين است.
مدير گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي خاطرنشان كرد: شير و فرآورده هاي شير منبع ايده آل تآمين كلسيم و پروتئين براي زنان حامله و شيرده است و هر ليتر مي تواند حدود 3/1 كالري مورد نياز بدن را تأمين كند.
به گفته وي، احتياج روزانه كلسيم با مصرف روزانه نيم تا يك ليتر شير برطرف مي شود و مادراني كه به تنهايي نمي توانند شير مصرف كنند مي توانند شير را همراه با عسل، خرما، كاكائو يا به صورت فرني مصرف كنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر