پروبیوتیک ها مانع از بروز آلرژی غذایی می شوند

دکتر زهره خدایی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دستگاه گوارش انسان مملو از تعداد زیادی باکتری است که برخی از این باکتریها مفید، بعضی بی ضرر و برخی دیگر، برای سلامتی مضر بوده که این گروه در حالت عادی بدن، بایستی شرایط متعادل داشته باشند.

وی افزود: استرس شدید، افزایش سن، مصرف مداوم آنتی بیوتیک و رژیم غذایی نامناسب با تغییر فلور میکروبی روده موجب بروز اختلالات گوارشی می شود.

این متخصص خاطر نشان کرد: پروبیوتیک ها، اثرات مفیدی در بدن داشته و غالبا در دستگاه گوارش افراد سالم به طور عادی یافت می شود.

خدایی اظهار داشت: مصرف غذاهای تخمیری ماست، پنیر و یا ترشیجات تخمیر شده، کاهش استرس و خودداری از مصرف آنتی بیوتیک ها موجب ماندن باکتریهای مفید پروبیوتیک در بدن و سلامتی افراد می شود.

وی تصریح کرد: پروبیوتیک ها با یک تحریک ملایم سیستم ایمنی، سطح ایمنی بدن را افزایش و مانع از بروزآلرژی های غذایی در افراد می شود.

گفتنی است: مصرف غذاهای پر چرب و پر پروتئین نیز موجب کاهش باکتری سفید پروبیوتیک در بدن می شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر