متخصص بیماریهای آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: خوردن شوری و ترشیجات ریسک ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهد.دکتر امیر هوشنگ یوسفی در گفت و گو با ایسنا افزود: در کشورهایی مانند هندوستان به علت مصرف زیاد فلفل و در کشور ژاپن به علت مصرف غذاهای دودی شده میزان بروز سرطان در این کشورهای بسیار زیاد است.
وی ادامه داد: ابتلا به یک نوع از کمخونی ارثی، پولیتهای داخل معده و همچنین ورود باکتری هیکوباکترپیلور همراه غذا به داخل معده از عوامل دیگر ابتلا اشخاص به سرطان معده است.
این متخصص بیماریهای آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با ذکر اینکه در سال 2006 در جهان 22 هزار و 286 نفر به سرطان معده مبتلا شدهاند، اظهار داشت: احساس ناراحتی در ناحیه شکم، کاهش وزن، تهوع، استفراغ و مدفوع سیاه رنگ از علائم بالینی بروز این بیماری است
وی ادامه داد: ابتلا به یک نوع از کمخونی ارثی، پولیتهای داخل معده و همچنین ورود باکتری هیکوباکترپیلور همراه غذا به داخل معده از عوامل دیگر ابتلا اشخاص به سرطان معده است.
این متخصص بیماریهای آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با ذکر اینکه در سال 2006 در جهان 22 هزار و 286 نفر به سرطان معده مبتلا شدهاند، اظهار داشت: احساس ناراحتی در ناحیه شکم، کاهش وزن، تهوع، استفراغ و مدفوع سیاه رنگ از علائم بالینی بروز این بیماری است
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر