۴ گروه غذایی که مصرف آن حرکت آلزایمر را کند می‌کند


رئیس انجمن تغذیه در گفتگو با سینانیوز:


رئیس انجمن تغذیه گفت: «افرادی که تغذیه مناسبی دارند کمتر از کسانی که این الگوی غذایی را رعایت نمی‌کنند دچار آلزایمر شده و بیماری آنان با کندی پیش می‌رود.»

دکتر محمدرضا وفا، رئیس انجمن تغذیه در گفتگو با خبرنگار سینا نیوز در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از آلزایمر بیان کرد: «یک الگوی غذایی که بتواند ۱۰۰ درصد از بروز بیماری آلزایمر جلوگیری کند وجود ندارد. در واقع دلایل مختلفی در بروز بیماری ‌های مغزو اعصاب از جمله آلزایمر نقش دارد که یکی از این دلایل تغذیه است.» 
وی ادامه داد: «الگوی غذایی نامناسب، آلودگی محیطی و یا بیماری متابولیکی هر کدام به تنهایی می‌تواند در بروز بیماری آلزایمر نقش داشته باشد.» رئیس انجمن تغذیه یادآور شد: «مطالعات نشان داده، افرادی که الگوی غذایی سالمی دارند و در تغذیه آنان ۴ گروه مواد غذایی مفید از جمله شیر و لبنیات کم چرب، سبزیجات، آبمیوه تازه، نان و غلات، گوشت کم چرب به خصوص ماهی و میگو به طور متنوع وجود دارد احتمال بروز آلزایمر در آنان کمتر از کسانی است که این الگوی غذایی را رعایت نمی‌کنند.» 
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه تغذیه مناسبی را در مرحله اولیه این بیماری توصیه می‌کنید گفت: «از آنجایی که آلزایمر درمان قطعی ندارد سعی می‌کنیم با کنترل و محدود کردن غذاهایی که منجر به افزایش التهاب، قندخون، چربی و غیره می‌شود به سلامتی هر چه بیشتر بیماران کمک کنیم.» 
دکتر وفا ادامه داد: «مصرف مناسب ویتامین‌های گروه B، اسید فولیک و ویتامین B۶ و B۱۲ اهمیت بالایی دارد و بیماران می‌توانند این ویتامین‌ها را از منابع غذایی دریافت کنند و در مواقع ضروری استفاده از مکمل‌ها را با نظر متخصص تغذیه مصرف کنند.» 
طبق آمار جهانی، بطور متوسط هفت تا هشت درصد جمعیت ۶۵ سال به بالا به آلزایمر مبتلا می‌شوند که این آمار رو به افزایش است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر