ماهی خوبي‌هاي ماهي بر بدي‌هاي جيوه غالب است




محققان مي‌گويند فوايد امگا3 موجود در ماهي به قدري زياد است که خطر احتمالي جيوه را خنثي مي‌کند.
متخصصان پيشنهاد مي‌کنند در هفته يک تا 2 بار ماهي بخوريم تا دچار ناراحتي‌هاي قلبي‌عروقي نشويم. برخي افراد به دليل آنکه اکثر ماهي‌ها آلوده به جيوه هستند مصرف آن را صلاح نمي‌دانند طي چند سال اخير پژوهش‌ها نشان داده جيوه خطر سکته را افزايش مي‌دهد اما به گفته محققان سوئدي که بررسي‌هاي خود را روي 900 فرد داوطلب انجام داده‌اند و مشروح بررسي‌ها را در مجله American Journal of clinical nutrition منتشر کرده‌اند فوايد امگا3 موجود در ماهي به قدري زياد است که اثرات مضر جيوه را خنثي مي‌کند. نيمي از 900 نفر داوطلب پيش از آزمايش يک مرتبه سکته کرده بودند. محققان عادات غذايي و ميزان مصرف ماهي را در اين افراد پرسيدند و بعد ميزان جيوه، سلنيوم و امگا3 خون آنها را اندازه گرفتند. نتايج نشان داد افرادي که ماهي بيشتري مصرف دارند جيوه خونشان بالاتر است اما کمتر دچار حملات قلبي مي‌شوند. با اين حال متخصصان توصيه مي‌کنند ماهي‌هايي که احتمال آلوده بودن آنها به جيوه بيشتر است را کمتر مصرف کنيد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر