به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، علیرغم استفاده طولانی مدت از فلفل سیاه در طول تاریخ توسط انسان، دانشمندان اطلاعات کمی درمورد سازوكار ملكولي عملكرد این ادویه داشتند.
بر اساس يافته هاي پژوهشگران دانشگاه سئول كه در مجله «Agricultural and Food Chemistry» منتشر شده، «پیپرین» که یک ترکیب تند بوده و در فلفل سیاه وجود دارد، شکلگیری سلولهاي چربی را بلوکه میکند. در واقع «پیپرین» در فعالیت ژنی دخالت دارد که شکل گیری سلولهاي چربی را در بدن کنترل میکن
منبع: ایسنا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر