در یک آزمایش جدید معلوم شد بزرگسالانی که از قهوه حاوی کافئین یا فاقد کافئین استفاده میکنند کمتر در معرض خطر مرگ زودهنگام هستند.
به گزارش ایسنا، متخصصان انستیتو ملی سرطان تحت نظارت سازمان موسسات ملی سلامت در آمریکا در این آزمایش متوجه شدند افرادی که عادت به مصرف قهوه دارند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی، امراض تنفسی، سکته مغزی، آسیبهای ناشی از تصادفات، دیابت و عفونت هستند.
به گزارش سایت اینترنتی نرس نیوز، این متخصصان دریافتهاند که مصرف مدام قهوه به طور روزانه خطر مرگ ناشی از عوامل مختلف را به میزان 10 درصد کاهش میدهد.
این یافته حاصل مطالعه روی 400 هزار زن و مرد آمریکایی 50 تا 71 ساله است که به طور روزانه قهوه مصرف میکردند. این متخصصان هم چنین بر اهمیت مصرف قهوه بدون افزودن هر چیز دیگری اعم از شکر و شیر تاکید کردهاند.
برخی از مطالعات دیگر نیز نشان داده است که مصرف قهوه میتواند در کاهش خطر بروز سرطان مخاط رحم و نیز دیابت نوع دوم موثر باشد.
جزئیات این مطالعه در مجله طب نیوانگلند منتشر شده است.
منبع: http://www.hamshahrionline.ir/news-171245.aspx
به گزارش ایسنا، متخصصان انستیتو ملی سرطان تحت نظارت سازمان موسسات ملی سلامت در آمریکا در این آزمایش متوجه شدند افرادی که عادت به مصرف قهوه دارند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی، امراض تنفسی، سکته مغزی، آسیبهای ناشی از تصادفات، دیابت و عفونت هستند.
به گزارش سایت اینترنتی نرس نیوز، این متخصصان دریافتهاند که مصرف مدام قهوه به طور روزانه خطر مرگ ناشی از عوامل مختلف را به میزان 10 درصد کاهش میدهد.
این یافته حاصل مطالعه روی 400 هزار زن و مرد آمریکایی 50 تا 71 ساله است که به طور روزانه قهوه مصرف میکردند. این متخصصان هم چنین بر اهمیت مصرف قهوه بدون افزودن هر چیز دیگری اعم از شکر و شیر تاکید کردهاند.
برخی از مطالعات دیگر نیز نشان داده است که مصرف قهوه میتواند در کاهش خطر بروز سرطان مخاط رحم و نیز دیابت نوع دوم موثر باشد.
جزئیات این مطالعه در مجله طب نیوانگلند منتشر شده است.
منبع: http://www.hamshahrionline.ir/news-171245.aspx
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر