سلامت نیوز : مصطفی
اسماعیلی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی
هرمزگان با اشاره به مسمومیت مواد غذایی اظهار کرد: مسمومیت با مواد
غذایی میتواند بر اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده های غذایی، تهیه و
نگهداری مواد غذایی ایجاد شود.
اسماعیلی با تاکید بر رعایت موازین بهداشتی در استفاده از کنسروهای مواد
غذایی یاد آور شد: در هنگام خرید کنسروها از خرید کنسروهایی که در قوطی آن
آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده میشود، خودداری کنید.به
گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ وی بوتولیسم را کشندهترین نوع مسمومیت
دانست و تصریح کرد: مسمومیت غذایی
موسوم به بوتولیسم از کشنده ترین نوع مسمومیتها به شمار میرود، بوتولیسم
بر اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت،
کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و
نگهداری شدهاند ایجاد میشود.وی ادامه داد: علایم و نشانههای بوتولیسم
به صورت تاخیری (12 تا 24 ساعت
بعد از مصرف غذای آلوده به باکتری) و به صورت تاری دید، دوبینی، افتادگی
پلک، عدم توانایی حرکتی، سختی در بلع، اختلال تکلم و یبوست ظاهر می
شود.معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان
خاطر نشان کرد: اسهال یکی از علایم در بسیاری از مسمومیت های غذایی است و
باید این علایم را جدی گرفت و در کمترین زمان ممکن به مراکز بهداشتی درمانی
مراجعه شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر