اصطلاحات و تعاریف علوم تغذیه

تغذیه : علم غذاها و ترکیبات موجود در آنها( مواد مغذی و سایر مواد تشکیل دهنده غذا ) شامل
ارتباط با بیماری و سلامتی (کنش، تداخل، و تعادل)، فرایندهای درون بدن( خوردن،هضم، و جذب، انتقال، عملکردها، در دسترس بودن تولیدات در انتها)
 و اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و مفاهیم خوردن.
تسهیل اجتماعیsocial facilitationتشویق به تعامل بین مردم

flavor : تجربه ای که تجمع طعم و بو را توصیف می کند.
neophobia :تنفر به هر چیز جدید یا غیر آشنا.
pica : اشتیاق برای مصرف اقلام غیر غذایی مثل خاک، خاک رس، نشاسته خشکشویی.

منبع انجمن تغذیه امریکا
منبع: http://fakouchaki.blogfa.com/cat-30.as

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر